Gå til innhold
Jon Edlund - din lokale guide i Aarhus

Jon Edlund

Foto: Frame & Works

Lokal i Aarhus

Jon Daniel Edlund er en ekte Aarhus-gutt som vant hele Danmarks hjerter i 2018 da han var med i Den Store Bagedyst, hvor han briljerte med både bakeferdigheter og en smittende begeistring for mat og kaker.

”Begeistret” er, ifølge Jon, nok også ett av de ordene som hans kamerater ville beskrive ham med. Han er nemlig en kar som blir begeistret over nye ideer og prosjekter – og han setter dem aktivt ut i livet!

Ved siden av å studere til lærer, driver Jon sin egen virksomhet, ”Jons madklub”, hvor han tilbyr alt fra catering til matkurs, events for influenser-markedsføring og utvikling av oppskrifter. Derfor er det alltid mange baller i luften – og mange deiger til heving – hjemme hos Jon.

Og ”hjem” for Jon er Aarhus. Byen som, ifølge ham, har alt. God mat, god stemning, og nærhet til både skog, strand og havet. Sjansen for å møte en man kjenner på gaten, er ganske stor. Det er den `nærheten` han elsker ved Aarhus.

Jons ene motto (av tre):
Den klassiske fra Pippi Langstrømpe: ”Det har jeg aldri har prøvd før, så det klarer jeg helt sikkert!”

Jon Edlund - din lokale guide i Aarhus

Interesser

Friluftsliv, mat, trening, gjør-det-selv, reiser, musikk

Følg meg

@jondanieledlund

Jons guides

Aarhus Street Food

Gå i Jons fotspor

Fem stopp i det salte og det søte kjøkken i Aarhus

"Så settet heter: Kjøp en kardemommesnurr og en kaffe to-go. Sett deg utenfor på en benk midt i solen og nyt stemningen av byen som våkner og folk som suser forbi i det megahyggelige området.!"

Les hele Jons guide her

Ta en julesmak av Aarhus

Julen smaker helt spesielt. Men hvor smaker julebaksten aller best når du skal på jakt etter sesongens søtsaker i Aarhus? Det har Jon Edlund svaret på. 

Les hele juleguiden her

: