Gå til innhold
Djurs sommerland

Topp attraksjoner for store og små

Foto: Djurs Sommerland

Få en kjempestart på ferien i Aarhusregionen med latter og adrenalinkick, moro og gøyale aktiviteter for hele familien. Her finner du mange spennende museer og attraksjoner for barn og barnefamilier.

Fornøyelsesparker

Djurs Sommerland

Forlystelsesparken Djurs Sommerland

Få en kjempestart på ferien med latter og adrenalinkick i Djurs Sommerland. Her finner dere Danmarks største berg- og dalbaner, et gigantisk vannland og mer enn 60 andre attraksjoner som får det til å kile i magen. I Bondegårdsland, en av de ni temaparkene i Djurs Sommerland, kan selv de minste være med.

Djurs Sommerland: Les mer her

Tivoli Friheden

Pariserhjulet i Tivoli Friheden

I fornøyelsesparken Tivoli Friheten kan dere utforske et vell av nervepirrende forlystelser for store og små, og kanskje noen av dere tørr å kaste dere ut fra Danmarks høyeste frifallstårn på 65 meter? Hele sommeren kan dere gå på konserter og se teater, og i hele juli kan dere oppleve den nye Blomsterfestivalen.

Tivoli Friheden: Les mer her

Dyreparker og akvarier

både ute og inne

Liste
Kart
Familiebesøg i Randers Regnskov
Bilde: Randers Regnskov

Randers Regnskov

Liker dere eksotiske opplevelser, inviterer Randers Regnskov inn til et ekte tropeeventyr med frodige og grønne omgivelser, brusende vannfall og et mangfoldig dyreliv. Utenfor åpner en ny, kul lekeplass og et helt vilt anlegg, ”Hyænesletten” – før isen kommer.

Les mer
Ree Park Safari
Bilde: Ree Park Safari

Ree Park Safari

Dra ut på spennende eventyr på den store savannen i Ree Park Safari, hvor dere kan se giraffer, neshorn og mange andre afrikanske dyr på nært hold. På turen rundt i dyreparken vil dere oppleve at dyrene har masse tumleplass og gode muligheter for fysisk utfoldelse. Prøv også en togtur ut på den nordamerikanske prærien hvor dere kan komme tett innpå bison, elger, sortbjørner og arktiske ulver.

Les mer
Børn i Kattegatcentret
Bilde: Kattegatcentret Grenaa

Kattegatcenteret

På Kattegatcenteret i Grenaa er spenningen til å ta og føle på når haiene viser sine faretruende tenner, og i tillegg kan dere komme tett innpå mer enn 250 forskjellige rare og fargesprakende sjødyr i bassengene. For de minste venter hyggehjørner og rørebassenger innendørs, mens det kan plaskes, sprutes, krypes og kravles utendørs på den store vannlekeplassen.

Les mer
Vaskebjørn i AQUA Akvarium & DyreparK
Bilde: VisitSilkeborg

AQUA Akvarium & DyreparK

I AQUA Aquarium & Dyrepark feires den danske naturen. Du trenger ikke å reise til regnskogen eller den afrikanske savannen i det hele tatt for å bli overrasket og fascinert. Danmark har en unik natur full av spennende dyr, som kan gi deg fantastiske opplevelser, og som alle har en helt vill historie å fortelle deg ... det er bare å lytte til det.

Les mer

De beste attraksjonene

Severdigheter du ikke må gå glipp av!

Liste
Kart
Bilde: Kystlandet

Fængselsmuseet

På Europas største fengselsmuseum kan du oppleve hvordan det var å være både innsatt og ansatt i fengselet i Horsens med en dramatisk og spennende formidling.

Les mer
Industrimuseet i Horsens
Bilde: David Jervidal

Industrimuseet

På Industrimuseet kan du se og høre den fantastiske historien om industri- og velferdssamfunnets utvikling og levemåte.

Les mer
Moesgaard museum i smukke naturomgivelser
Bilde: Moesgaard Museum

Moesgaard Museum

På Moesgaard Museum blir fortiden vekket til live på fascinerende vis. Her kan du møte det 2000 år gamle moseliket Grauballemanden.

Les mer
Bilde: Den Gamle By

Den Gamle By

Dra på en tidsreise bakover i Danmarkshistorien. Møt fortidens karakterer og opplev husene slik de var i gamle dage.

Les mer
Mønsted Kalkgruber
Bilde: Mads Gregersen

Mønsted Kalkgruber

Verdens største kalkmine ligger like utenfor Danmarks historiske hovedstad, Viborg. Opplev fortiden på nært hold.

Les mer

: