Aarhusregionen
Saksild strand far og datter lege i vandkanten

Kystlandet

Finn frem håndkleet og svømmetøyet – bading står på timeplanen. Den varme, hvite sanden har aldri føltes så bra! Med de vakre, små havnene, de koselige restaurantene og den gode, kalde pilsen – for ikke å glemme iskremen, så er det fristende å bare legge seg ned og ta livet helt med ro.

Kystlandet har det du elsker

Finn frem badetøyet og gjør deg klar til å hoppe i bøljan blå! Du finner nemlig noen av Danmarks mest familievennlige - og fineste - strender i Saksild og Juelsminde.

Og hvis de små (eller store) får lyst på en klassisk dansk softis med fargerikt dryss, er det aldri langt til nærmeste hyggelige havneby.

Besøk i tillegg de vidunderlige øyene på østkysten. Solrike og fruktbare Samsø er med sine mange grønnsaker kjent som Danmarks kjøkkenhage, og bilfrie Tunø er en 8,3 km lang skattejakt for små eventyrere med en flott premie når de kommer i mål. Følg sporet etter de ville kaninene på Endelave, en øy som i tillegg byr på et vell av opplevelser og muligheter for aktiviteter – uansett alder.

Disse spennende kystene og strendene vente på deg

Kystlandet er perfekt for deg som drømmer om å ha ferie rett ved den vakre kysten i avslappende og rolige omgivelser. Her finner du hyggelige kystbyer, gode badestrender, sjarmerende øyer og mange gode spisesteder og lokale gårdsbutikker.

Se dette før du surfer videre ...